Over ons

Fanartikel.nl is een onderdeel van Sports Merchandising Europe. Sports Merchandising Europe is een totaal leverancier op het gebied van supportersartikelen voor de sportmarkt.  Sports Merchandising Europe levert fan- en sfeerartikelen aan zowel professionele sportclubs als amateur sportverenigingen en bedrijven.

Wij bieden al jaren voor iedere sportclub, vereniging, fanclub of bedrijf de mogelijk om merchandise producten in kleine aantallen aan te schaffen. Deze fanartikelen kunnen bovendien voorzien van een eigen logo of zelfs naar eigen ontwerp!

Onder referenties kunt u een aantal projecten zien die wij eerder uit mochten voeren. Zo mochten wij de afgelopen jaren o.a. al fanartikelen leveren aan profclubs AZ Alkmaar, sc Heerenveen,  FC Groningen, Feyenoord, NAC, PSV, Vitesse,  Sparta Rotterdam, Rosenborg BK en SV Zulte Waregem. Maar ook aan amateurclubs als o.a. De Treffers en DSV ’61. Bovendien heeft Fanartikel.nl merchandise producten geleverd aan Philips, Thialf Heerenveen en vele anderen.

Bent u op zoek naar merchandise voor uw sportvereniging voor de verkoop? Of zoekt u iets om weg te geven aan de leden? Bij Fanartikel.nl bent u aan het juiste adres.